Moderne woning bouwen

Wil je een moderne woning bouwen, dan neem je bij voorkeur een ervaren architect nieuwbouw onder de arm. Sito Architecten combineert ervaring met een frisse blik op de toekomst. Wij volgen alle trends nauwgezet op. Samen met onze klanten werken wij aan strakke ontwerpen die met gemak voldoen aan de strengste eisen.

Moderne halfopen bebouwing

In het volgebouwde Vlaanderen is het niet altijd mogelijk om vrijstaande woningen te bouwen. Een moderne woning bouwen betekent ook zich aanpassen aan deze nieuwe realiteit. Gelukkig biedt een moderne halfopen bebouwing heel wat mogelijkheden. Bekijk zeker onze projecten. Je zal versteld staan van de opties die een halfopen bebouwing jou te bieden heeft.

Een bijkomend voordeel van een moderne halfopen bebouwing is het energieverbruik. Door de aangrenzende woning verliest jouw huis minder warmte. Kies je bovendien voor energieneutraal bouwen dan zit je er binnenkort warmpjes bij.

Moderne woning bouwen: prijs

Een van de eerste vragen die wij regelmatig krijgen heeft betrekking op de kostprijs om een moderne woning te bouwen. Vandaag moet je rekenen op ongeveer 1.300 euro/m² voor een nieuwbouw woning. Dit is exclusief btw en erelonen. Veel hangt natuurlijk af van de voorkeuren van de klant. Het spreekt voor zich dat bepaalde keuzes de kost kunnen opdrijven of net verlagen.

Wij raden onze klanten om die reden onder andere het gebruik van houtskeletbouw aan. Dit uiterst duurzame materiaal versnelt het bouwproces. Op deze manier kan je op andere domeinen kosten besparen. Sito Architecten is gespecialiseerd in deze bouwtechniek.

Moderne woning bouwen: kosten

Voor we van start gaan spreken we je graag uitgebreid. Tijdens een kennismakingsgesprek geef jij je voorkeuren en je budget door. Wij gaan vervolgens aan de slag met het maken van een eerste voorontwerp. Dit is de eerste stap van het bouwtraject bij Sito Architecten.

Er zijn natuurlijk tal van kosten die gepaard gaan met de bouw van een huis. Wij werken samen met aannemers die we kennen en vertrouwen. Ten allen tijde houden wij de touwtjes voor jou in handen. We vragen minstens 3 offertes aan en laten jou mee beslissen met welke aannemer we aan de slag gaan.

Uiteindelijk volgen wij het hele bouwproces voor jou op. Door snel genoeg in te grijpen wanneer er dingen foutlopen voorkomen we dat onverwachte kosten zich opstapelen. Wij nemen graag de stress die bij bouwen komt kijken voor jou weg.

Daarnaast wordt ons ereloon opgedeeld in schijven. Je betaalt enkel voor werken die uitgevoerd zijn. We streven ernaar om jou met een correct overzicht van de kosten van start te laten gaan met de bouw. Zo weet jij perfect wat je te wachten staat.

Jouw project via Sito Architecten?

Het maakt niet uit of je een BEN woning wil bouwen of wil renoveren. Sito Architecten is klaar om naar jouw verhaal te luisteren. Maak een afspraak bij ons om jouw plannen te bespreken. Wij zorgen alvast voor de koffie.

CONTACTEER ONS

    NAAM

    E-MAIL

    PROJECT TYPE
    PROJECT BUDGET

    BERICHT