Architect interieur

Architect interieur

Je huis, dat ben je zelf. Het toont zowel aan de binnen- als buitenzijde waarvoor jij staat. Daarom moet je interieur helemaal aan jouw wensen voldoen. Met een SITO architect interieur zorg je voor de inrichting van zowel je huidige als nieuwe woning, van A tot Z.

architect interieur

Architect interieur gezocht?

SITO Architecten is een architectenbureau dat jouw project begeleidt van concept tot oplevering. En daar houdt het voor ons niet op. Wij gaan verder voor jou. Bij ons is je woning een totaalproject waarbij we ook oog hebben voor elk detail bij het interieur. En daarvoor werken we helemaal op maat.

Daarom hebben we interieurarchitecten die je bijstaan bij het ontwerpen en uitvoeren van de plannen voor de inrichting van je huis. Zoek je een architect interieur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Waarom een interieurarchitect aanspreken?

Voor ons staan kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid centraal in jouw interieurproject. We stoppen dus niet bij de ruwbouw van je woning. Ook het ontwerp van jouw interieur pakken we op dezelfde doordachte manier aan.

Net als bij onze andere bouwprojecten bekijken we samen met jou je wensen en de mogelijkheden. Met die informatie gaat onze architect interieur aan de slag. We stellen je pas een ontwerp voor als het jouw volledige goedkeuring kreeg. Indien je het wenst gaan wij ook op zoek naar de geschikte aannemers die voor jou de werken zullen uitvoeren en volgen dit verder voor je op. Tenminste: als je dat van ons verwacht. Weet in ieder geval dat we dat graag voor je willen doen. Dankzij onze ervaring met kwalitatieve, duurzame ontwerpen hebben we immers een netwerk van professionele vakmensen ter beschikking die we door en door vertrouwen en waar we heel graag mee samenwerken.

Onze interieurontwerper zorgt voor de inrichting van je woning. Daarbij gaan functionaliteit en esthetiek hand in hand. Want je interieur is een afspiegeling van jouw levensstijl en die kwaliteit willen we vertalen in het design en de materialen die we gebruiken. Daarom zal onze interieurarchitect eerst een uitgebreid gesprek met je hebben. In dat gesprek polsen we naar jouw levensstijl, visie op wonen en naar je verwachtingen.

Vervolgens gaan we aan de slag met tekenen en ontwerpen. We verzamelen de materialen die in jouw interieur het best tot hun recht komen en combineren die tot het voor jou helemaal goed zit. Daarna stellen we je, als je dat wenst, enkele zeer bekwame uitvoerders aan je voor.

Architect interieur voor renovatie

SITO Architecten is meer dan een bureau voor nieuwbouwprojecten. Wij hebben ruime ervaring met renovatie. Daar maakt de herinrichting van het interieur een belangrijk onderdeel van uit. Het past voor ons in het totale project. Onze interieurontwerper creëert een moderne, functionele inrichting waarbij het oorspronkelijke karakter van het pand niet verloren gaat.

Maak vandaag nog een afspraak!. We verwelkomen je graag in ons eigen gerenoveerd kantoor om na te gaan hoe we de dialoog tussen oud en nieuw verder kunnen scherpstellen. Of bekijk onze andere interieur projecten waar we het karakter van de architectuur verwerkt hebben in een strak interieur.

Ben je op zoek naar een architect interieur voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject? Wil je de mogelijkheden voor jouw interieur bespreken met onze ontwerpers? Neem vrijblijvend contact op met SITO Architecten voor een kennismakingsgesprek en een eerste ontwerp op maat.