Modern bouwen

Strakke architectuur vind je steeds vaker terug in het straatbeeld. Mensen kiezen bewust voor een moderne woning met strakke lijnen. Bij SITO Architecten ontwierpen we al tientallen moderne woningen. Modern bouwen kent dan ook geen geheimen meer voor ons. Modern bouwen is een investering waar je geen spijt van krijgt.

Energiezuinig en duurzaam bouwen

Modern bouwen is ook energiezuinig bouwen. De energienormen voor woningbouw worden steeds strenger. SITO Architecten zorgt ervoor dat jouw moderne woning meer dan voldoet aan deze normen. Wij zorgen er zelfs voor dat jouw woning beter doet dan hetgeen de overheid voorschrijft. Wij ontwerpen regelmatig moderne BEN woningen die nog beter doen dan de strenge nieuwe Europese regelgeving.

Naast energiezuinig, ontwerpen wij jouw woning met een oog op duurzaamheid. Een woning bouwen heeft altijd een impact op het milieu. Bij de huizen die wij ontwerpen gebruiken we echter technieken zoals houtskeletbouw. Zo beperken wij de hoeveelheid bouwafval door dit sterk en natuurlijk materiaal te gebruiken. Een woning die gebouwd is met houtskeletbouw is nauwelijks te onderscheiden van andere woningen. Hout is dus zeer geschikt voor moderne architectuur en een moderne woning.

Je hoeft niet te stoppen bij energiezuinig en duurzaam. We gaan nog een stap verder door jouw woning zelf energie te laten opwekken. Modern bouwen impliceert moderne manieren om jouw huis van stroom en warmte te voorzien.

Functioneel design

Wie een moderne woning laat bouwen wil functionaliteit en design hand in hand laten gaan. Wij ontwerpen jouw woning altijd op maat. Wij kiezen voor unieke ontwerpen die helemaal passen bij onze klanten. Jij verdient een woning die bij jou past. Jouw wensen primeren. Zo is het logisch dat een dokter die een praktijk in zijn huis wil, andere noden heeft dan een gezin met drie kinderen. Samen bekijken we jouw wensen en overlopen we wat de mogelijkheden zijn.

Wil je een modern interieur dat helemaal past bij jouw moderne woning? Ook dan ben je bij SITO Architecten aan het juiste adres. Wanneer jij dat wilt, zorgen we zowel voor een strakke buitenkant als een strakke binnenkant.

Zo voorzien wij jou van een sleutel op de deur woning. Je geniet meteen van jouw moderne woning die zowel van binnen als van buiten mooi en functioneel is.

Een moderne woning is klaar voor de toekomst

We kunnen de toekomst niet voorspellen. Modern bouwen is wel een goede manier om zich voor te bereiden op wat er gaat komen. Een moderne energiezuinige woning bouwen is bijzonder waardevol. Je profiteert van een uitstekend woonklimaat met dank aan onze aandacht voor ventilatie. Daarnaast is de binnentemperatuur bijzonder stabiel met dank aan voortreffelijke isolatie. Je voelt je dus heel het jaar goed in een moderne woning van SITO Architecten.

Met dank aan het lage energieverbruik bespaar je in de toekomst een hele hoop geld. Je investeringen verdien je op korte termijn terug. Zo kan je meer geld uitgeven aan dingen waar je van houdt.

Modern bouwen is niet enkel kiezen voor duurzaamheid, functionaliteit en design. Modern bouwen is vooral kiezen voor jezelf!

Wil jij een modern huis laten bouwen dat klaar is voor de toekomst? Contacteer ons dan voor een eerste gesprek. We lichten met plezier onze werkwijze voor modern bouwen toe tijdens deze eerste afspraak. Dan woon jij binnenkort misschien wel in een modern huis waar anderen jaloers van worden.

CONTACTEER ONS

    NAAM

    E-MAIL

    PROJECT TYPE
    PROJECT BUDGET

    BERICHT