Architect Aalst

Architect Aalst gezocht?

Architecte en zaakvoerster Sien Van Liefferinge en haar team gaan geen uitdaging uit de weg. Vanuit hun kantoor in Ninove bij Aalst begeleidt SITO Architecten bouwprojecten in en rond Aalst van A tot Z. Steeds weer wordt er op zoek gegaan naar manieren om duurzaamheid en functionaliteit te combineren in moderne en originele woningen.

Van ontwerp tot oplevering, onze architecten volgen het hele proces voor je op. Ga je voor houtskeletbouw of eerder een traditioneel gemetste woning? Voor een BEN woning bouwen in de omgeving van Aalst ben je aan het goede adres bij SITO Architecten Aalst.

Duurzame totaalconcepten

Wij streven er steeds naar om de individuele wensen van de klant te vertalen in originele plannen, zonder ecologie en functionaliteit uit het oog te verliezen. Omdat we willen dat je woning helemaal bij je past hebben we ook een interieurarchitect in huis die geen enkel detail in jouw inrichting over het hoofd ziet.

Bekijk zeker onze realisaties in de ruime omgeving van Aalst. Bij SITO Architecten Aalst vind je geen voorgekauwde plannen, ieder project is uniek. En dat zie je!

Werkwijze van SITO Architecten Aalst

Je hebt een bouwgrond of een te renoveren woning in of rond Aalst en je wil nu een architect die zich inleeft in jouw project? SITO Architecten Aalst komt eerst langs voor een plaatsbezoek (in geval van renovatie) een grondig gesprek zodat we een goed zicht hebben op jouw wensen en mogelijkheden.

Op basis van die informatie maken we een voorontwerp dat pas goed is wanneer het aan al jouw eisen voldoet. Daarna zorgen wij voor de bouwaanvraag en voor de aanvraag van een stabiliteitsstudie, grondsondering, veiligheidscoördinatie en alle andere bijkomende noodzakelijke studies.

Wij vragen offertes aan bij geschikte aannemers, maar door onze jarenlange ervaring kunnen we je ook goede aannemers in de omgeving van Aalst adviseren. We volgen die offertes uiteraard voor je op. Omdat duurzaamheid bij ons een bepalende factor is weten we precies waar we bij de aanbestedingen op letten.

Ook de opvolging van de werken gebeurt door ons. Tot op het met jou besproken moment. Wens je een oplevering bij een weer- en winddichte staat van de woning of wil je dat wij ook de afwerking en het interieur opvolgen? Bij SITO Architecten Aalst zijn verschillende pistes mogelijk!

Meer weten?

Je wil een duurzaam huis dat écht bij je past en je zoekt een architect voor een energiebewust bouwprojectSITO Architecten is jouw partner voor kwalitatief bouwen in en rond Aalst. Wij zijn een dynamisch bureau met heel wat expertise in duurzaam bouwen.

Wij zijn actief in deze regio’s

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een voorontwerp op maat.

CONTACTEER ONS

  NAAM

  E-MAIL

  ADRES BOUWPLAATS

  PROJECT TYPE
  PROJECT BUDGET

  BERICHT