Architect Geraardsbergen

Geraardsbergen is een prachtige stad in een prachtige streek. Dit heuvelachtige landschap verdient architectuur van hoog niveau. Daarom kijken wij vanuit ons kantoor in Ninove met veel plezier in de richting van Geraardsbergen. Elk excuus voor mattentaarten is overigens een goed excuus!

Duurzaam en functioneel bouwen

De heuvels van Geraardsbergen bieden zowel uitdagingen als opportuniteiten voor een moderne woning. Wij zijn jouw architect voor de regio Geraardsbergen.

Duurzaamheid staat hoog op de verlanglijst van onze klanten. We halen het onderste uit de kan om woningen te realiseren die vlot de strengste bouwnormen halen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor houtskeletbouw. Sito Architecten bouwde heel wat expertise op met dit uiterst duurzame materiaal. Bouwen met hout is ecologisch en gaat bijzonder snel.

Kies je liever voor staalbouw of meer traditionele bouwtechnieken? Geen probleem, wij gaan aan de slag met jouw voorkeuren en bouwen jouw energiezuinige woning. Wij helpen jou met het maken van de juiste keuzes. We kijken hoe we jouw droomhuis kunnen bouwen met respect voor onze planeet en jouw visie.

Indien gewenst gaan wij eveneens aan de slag met het interieur. Zo krijg jij een totaalconcept met aandacht voor het milieu en functionaliteit van binnen en van buiten.

Werkwijze van SITO Architecten Geraardsbergen

Volg heel even de Dender stroomafwaarts om ons jouw verhaal te vertellen. Zo begint het bouwproces voor mensen uit Geraardsbergen die een huis willen bouwen of renoveren. We zullen in de eerste plaats luisteren. We doen vervolgens een plaatsbezoek om alle mogelijkheden in overweging te nemen.

De volgende stap is het maken van een voorontwerp. Dit passen we net zo vaak aan, tot het volledig aan jouw wensen voldoet. We houden rekening met al jouw voorkeuren en het vooropgestelde budget. Jij weet ruim op voorhand waar je aan begint.  We nemen bovendien de zorgen van de bouwaanvraag en de zoektocht naar een geschikte aannemer van jou over. Als jouw architect in Geraardsbergen kennen wij het reilen en zeilen van de bouwwereld en gidsen je er doorheen.

We stoppen overigens niet met het maken van de plannen. We volgen voor jou de bouw op tot en met de oplevering. Wij zorgen ervoor dat jij stressvrij jouw woning ziet verschijnen. Het enige dat jij moet doen is achteruit leunen en toekijken.

Meer informatie?

Droom jij van een BEN woning in Geraardsbergen? SITO Architecten is jouw architect voor duurzame en functionele woningbouw in de streek. We begeleiden je door het volledige bouwproces. Neem met ons contact op om jouw plannen te bespreken. Misschien bezorgen wij je dan binnenkort een voorontwerp op maat dat jij aan de hele familie wil tonen.

Wij zijn actief in deze regio’s

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een voorontwerp op maat.

CONTACTEER ONS

    NAAM

    E-MAIL

    PROJECT TYPE
    PROJECT BUDGET

    BERICHT