Architect Oost-Vlaanderen

Woon je in Oost-Vlaanderen en situeert jouw (toekomstige) woning zich hier? Twijfel jij nog of je een bouwkundige nodig hebt voor jouw bouwproject? Op zoek naar de beste architect Oost-Vlaanderen?

Architect voor een landelijke stijl

Wie van de landelijke stijl houdt, heeft geluk in Oost-Vlaanderen. Met de Leie, de Molenbeek en de Schelde die door de provincie kronkelen, is het sowieso een schilderachtige plaats. Zelfs al vestig je je in de dorpskern van Temse, dan zijn de Vlaamse Ardennen nooit ver weg. Een landelijke woning sluit dan ook naadloos aan in de Oost-Vlaamse omgeving. Met de juiste architect maak je er wat prachtigs van.

Jouw architect Oost-Vlaanderen voor een landelijke stijl

Voor SITO Architecten is Oost-Vlaanderen bekend terrein. We realiseerden er al meerdere projecten, van strakke woningen tot landelijke huizen. We helpen jou graag verder met het uitwerken en bouwen van jouw droomwoning in landelijke stijl.

Architect voor een moderne woning

Op zoek naar een architect modern bouwen? Een moderne woning bouwen is als een kameleon die zich overal aanpast, met een modern ontwerp zit je namelijk altijd goed. Belangrijk is natuurlijk dat de bouwmeester met wie je in zee gaat, rekening houdt met jouw wensen. Want zelfs al kies je voor de typische, strakke ‘kubus’, ook daar kan je veel persoonlijkheid in leggen.

Jouw architect Oost-Vlaanderen voor een moderne bouw

Wij bouwen voor jou. Iedere woning staat op zichzelf en is een uniek project. Een duurzaam pareltje neerpoten in jouw Oost-Vlaams dorp? We helpen je met het nodige enthousiasme op weg.

Architect houtskeletbouw

HoutskeletbouwArchitect houtskelet is aan een opmars bezig, en dat zullen ze ook in Oost-Vlaanderen geweten hebben. Steeds meer mensen kiezen voor deze bouwstijl. Het is snel, duurzaam én energiezuinig. Wat wil je nog meer vandaag? Bovendien kan een houtskeletbouw zowel de moderne als landelijke stijl aan.

Jouw architect Oost-Vlaanderen houtskeletbouw

Net omdat deze bouwstijl nog relatief nieuw is, kan je maar beter steunen op een expert die van aanpakken weet. Bij SITO Architecten combineren we de nodige kennis met een gezonde dosis praktijkervaring. Wat betreft houtskeletbouw zijn wij niet aan ons proefstuk toe.

De beste architecten van Oost-Vlaanderen

SITO architecten teamEen gebouw staat nooit los van zijn omgeving. Het moet in verbinding staan en communiceren met alles er rond. Werk dus samen met een bouwkundige die de buurt waarin jij wilt bouwen, kent.

Een BEN-woning bouwen in Zottegem? Een houtskeletbouw in Lokeren? Of een landelijke woning in de velden bij Zele?

Oost-Vlaanderen heeft heel wat te bieden. SITO Architecten weet dat dynamisch te vertalen in een leefbare, energiezuinige en creatieve woonst. De beste architecten van de streek, die vind je bij ons.

Doe beroep op SITO Architecten voor het bouwen van jouw droomwoning

CONTACTEER ONS

    NAAM

    E-MAIL

    PROJECT TYPE
    PROJECT BUDGET

    BERICHT