Architect West-Vlaanderen

Er valt veel te zeggen over onze West-Vlaamse provincie, maar dat het er heerlijk wonen, is kan niemand ontkennen. Met de kust op een boogscheut en de nabijheid van zoveel uitgestrekte velden, kom je er echt tot rust. Wil jij je vestigen in de Vlaanders? Twijfel jij nog of je een bouwkundige nodig hebt voor jouw bouwproject? Op zoek naar de beste architect West-Vlaanderen? Dan is een goede bouwkundige in de arm nemen een must.

Architect voor een landelijke stijl

Wie West-Vlaanderen zegt, zegt natuurlijk landelijk wonen. Denk maar aan de historische pareltjes in Kortrijk en Brugge. De hoevestijl is echt een klassieker bij ons, en dat komt hier goed tot uiting. Ideaal voor wie droom van een romantisch huis tussen het groen.

Jouw architect West-Vlaanderen voor een landelijke woning

Landelijk is geen synoniem voor oubollig. Bij SITO Architecten weten we die twee goed uit elkaar te houden. Wil jij bouwen volgens de klassieke stijl, ga dan niet per se voor een ‘klassieke’ architect. Kies altijd een bouwkundige die naast jaren ervaring op de teller, ook gerealiseerde projecten in zijn portefeuille heeft die bij jou in de smaak vallen.

Architect voor een moderne stijl

Op zoek naar een architect moderne woning? Veel koppels dromen vandaag van een eigen woning in hedendaagse stijl. En ze hebben groot gelijk, want de moderne ‘blok’ is niet alleen bijzonder populair, hij past ook in iedere omgeving. Zelfs aan de kust zie je vandaag woningen in moderne stijl als paddenstoelen uit de grond groeien. Toch zijn ze stuk voor stuk uniek.

Jouw architect West-Vlaanderen voor een moderne woning

Een moderne woning kan een krachtige indruk achterlaten, zeker in contrast met een landelijke omgeving. Wij werken samen met architecten die met plezier aan de slag gaan. Spelen met lichtinval, kleur en vorm is hun tweede natuur.

Architect houtskeletbouw

HoutskeletbouwArchitect houtskelet is momenteel het van het. Niet onlogisch, want deze nieuwe bouwstijl is erg snel, duurzaam en ecologisch. Bovendien ben je er zo zeker van dat jouw woning voldoet aan de vereiste BEN-normen. Dat zijn meerdere vliegen in één klap.

 

 

Jouw architect West-Vlaanderen voor houtskeletbouw

Een varkensboer kan niet opeens aardappelen gaan telen. Net zomin kan een bouwkundige met ervaring in kantoorgebouwen, plots een woning uit houtskeletbouw optrekken. Bij SITO Architecten kennen we onze sterktes: energiezuinig, duurzaam en innovatief bouwen. Veel ervaring met houtskeletbouw is één van onze paradepaardjes.

De beste architecten in West-Vlaanderen

SITO architecten teamEen indrukwekkende BEN-woning neerzetten in Roeselare? Een landelijke huis in Harelbeke? Of toch een strakke woonst ip de buutn?

Een huis bouwen doe je niet van vandaag op morgen. Je moet heel wat knopen doorhakken, én je moet er wat voor betalen. Toch is het een levensproject. Een investering waarbij je nog decennia lang nageniet van de oogst. We raden je aan om zoiets waardevol niet zomaar in de handen van eender wie te leggen.

SITO Architecten heeft doorheen de tijd haar strepen verdiend. Wij werken met duurzaam materiaal en gaan voor duurzame relaties. Wil jij een huis bouwen in West-Vlaanderen? Dan helpen wij graag met onze kennis, en met de beste architecten van West-Vlaanderen.

Doe beroep op SITO Architecten voor het bouwen van jouw nieuwe woning

CONTACTEER ONS

    NAAM

    E-MAIL

    PROJECT TYPE
    PROJECT BUDGET

    BERICHT