Architect West-Vlaanderen

Architect West-Vlaanderen

Woon je in West-Vlaanderen en situeert jouw (toekomstige) woning zich hier? Twijfel jij nog of je een bouwkundige nodig hebt voor jouw bouwproject? Op zoek naar de beste architect West-Vlaanderen?

Architect voor een landelijke stijl

Wie van de landelijke stijl houdt, heeft geluk in West-Vlaanderen. Met de Leie, de Molenbeek en de Schelde die door de provincie kronkelen, is het sowieso een schilderachtige plaats. Zelfs al vestig je je in de dorpskern van Temse, dan zijn de Vlaamse Ardennen nooit ver weg. Een landelijke woning sluit dan ook naadloos aan in de West-Vlaamse omgeving. Met de juiste architect maak je er wat prachtigs van.

Architect voor een moderne woning

Op zoek naar een architect modern bouwen? Een moderne woning bouwen is als een kameleon die zich overal aanpast, met een modern ontwerp zit je namelijk altijd goed. Belangrijk is natuurlijk dat de bouwmeester met wie je in zee gaat, rekening houdt met jouw wensen. Want zelfs al kies je voor de typische, strakke ‘kubus’, ook daar kan je veel persoonlijkheid in leggen.

Architect West-Vlaanderen gezocht?

Architecte en zaakvoerster Sien Van Liefferinge en haar team gaan geen uitdaging uit de weg. Vanuit hun kantoor in Ninove bij Gent begeleidt SITO Architecten bouwprojecten in en rond West-Vlaanderen van A tot Z. Steeds weer wordt er op zoek gegaan naar manieren om duurzaamheid en functionaliteit te combineren in moderne en originele woningen.

Van ontwerp tot oplevering, onze architecten volgen het hele proces voor je op. Ga je voor houtskeletbouw of eerder een traditioneel gemetste woning? Voor een BEN woning bouwen in de omgeving van Gent ben je aan het goede adres bij SITO Architecten West-Vlaanderen

Duurzaam architectenbureau West-Vlaanderen 

Voor jouw BEN-woning regio  West-Vlaanderen wil je een beroep doen op een ervaren architectenbureau. Wij bouwden reeds moderne woningen volgens de huidige BEN-normen, nog voor dat die verplicht werden. We kennen dus als geen ander de kneepjes van het BEN-bouwen.

Dat betekent dat we bij SITO Architecten actief inzetten op duurzaamheid. Wij geloven dat het bouwen van een kwaliteitswoning hand in hand moet gaan met ecologie. Deze aanpak vertaalt zich levenslang in een lagere energiefactuur voor jou.

SITO Architecten West-Vlaanderen is dus een gespecialiseerd bureau voor het ontwerpen en uitvoeren van duurzame en functionele bouwprojecten. Ons kantoor in Ninove is zeer goed bereikbaar, en onze realisaties bevinden zich in de ruime omgeving van de stad. Wie zoekt naar een architect West-Vlaanderen, is bij ons aan het juiste adres.

Contacteer ons

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Houtskeletbouw en staalbouw

Wie duurzaamheid zegt, zegt houtskeletbouw. Met deze bouwmethode ben je er zeker van dat je moderne woning voldoet aan de strengste duurzaamheidsnormen. De woning staat er erg snel en heeft een beperkte impact op het milieu. Zowel jij als het milieu winnen hierbij. SITO Architecten kan je ook begeleiden bij staalbouw. Deze techniek wordt al langer toegepast voor de bouw van kantoren en industriële gebouwen, maar omdat staalbouw duurzaam is en een breed gamma aan architecturale mogelijkheden biedt, vindt het stilaan zijn weg naar de residentiële woningbouw. Een architect West-Vlaanderen die deze methode onder de knie heeft? Daarvoor moet je dus opnieuw bij SITO Architecten zijn. Wij kunnen je als ervaren bouwmeesters begeleiden in een bouwproject met staal.

Totaalproject in Vlaanderen

Een huis bouwen of renoveren doe je niet elke dag. Daarom ga je best in zee met een ervaren architectenbureau. Op deze manier behoed je jezelf voor onaangename verrassingen onderweg en financiële fiasco’s achteraf. Daarbij is het aangeraden een bouwmeester te zoeken die de regio waarin jij je wilt vestigen, goed kent.

Wat dat betreft kan SITO Architecten geruststellen: wij kennen niet alleen ons vak, maar ook de streek als onze eigen broekzak.

Werkwijze van onze architecten West-Vlaanderen

Kiezen voor SITO Architecten is kiezen voor bouwen zonder stress. Wij overzien het volledige bouwproces, van voorontwerp tot oplevering. Jouw voorkeuren staan hierbij centraal. Om te beginnen zit de architect West-Vlaanderen uitgebreid samen met jou om de mogelijkheden te bekijken die binnen jouw budget passen. Vervolgens maken we een voorontwerp. We passen dit voorontwerp aan op basis van jouw feedback. Dat doen we tot je 100% tevreden bent. Zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten gaat onze architect West-Vlaanderen op deze manier te werk.

Jij behoudt ook de controle als het gaat over de keuze van een aannemer. Uiteraard kan je hiervoor rekenen op onze expertise en ons netwerk. Door onze jarenlange ervaring kennen wij als architectenbureau tal van aannemers die aan onze normen voldoen en hun kunnen reeds bewezen. Je kan uitgaan van 100% onafhankelijk advies bij de keuze van een aannemer. Met dank aan onze kennis ben je gerust van een correcte prijs en het nodige vakmanschap voor de bouw van jouw woning.

Al onze klanten zijn uniek. Of je nu gaat voor een totaalrenovatie in het centrum, of de bouw van een moderne BEN-woning aan de rand van de Arteveldestad. Onze architect West-Vlaanderen ontwerpt met jouw input een woning die even bijzonder is als de mensen die erin wonen.

Interieurarchitect West-Vlaanderen

Je woning is pas klaar zodra de binnenkant is afgewerkt. Daarom heeft SITO Architecten ook interieurarchitecten in huis. Zo kan ook dat aspect van jouw woning volledig op maat afgestemd zijn. Ook voor interieurarchitecten in West-Vlaanderen kan je dus bij SITO Architecten terecht.

Wij zijn actief in deze regio’s

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een voorontwerp op maat.