Architect Wetteren

Architect Wetteren gezocht?

Vond je een droomwoning in Wetteren? Of heb je een bouwgrond op het oog in Massemen of Westrem? Met haar uitstekende ligging tussen Gent en Brussel, is een woning in Wetteren sowieso een goed idee. Om jouw droomwoning vorm te geven, ben je ongetwijfeld op zoek naar een goede architect Wetteren en omstreken. Bij SITO Architecten ben je aan het juiste adres.

Duurzame totaalconcepten

Architecte en zaakvoerster Sien Van Liefferinge staat samen met haar team graag voor je klaar. Bij SITO Architecten Wetteren zijn we gespecialiseerd in zowel nieuwbouw als renovatie. We luisteren naar je wensen en leggen het accent op kwaliteitsvolle en authentieke architectuur. Daarbij verliezen we ecologie niet uit het oog. Zo zijn we bijvoorbeeld goed op de hoogte van de nieuwe BEN-eisen en zijn we grote fan van houtskeletbouw.

Een BEN-woning bouwen in Wetteren? Een klassieke woonst renoveren in Massemen? Een oude hoeve restaureren in Westrem? We kunnen je helpen met je totaalproject en staan garant voor een vlekkeloze opvolging. Met onze passie en ervaring maken we van jouw woning een thuis.

Architect voor een landelijke stijl

De omgeving van Wetteren leent zich helemaal voor een landelijke stijl. Gelegen langs de Schelde, staat Wetteren ook gekend als bloeiende gemeente. Letterlijk: Wetteren is bekend om zijn boom- en rozenkwekerijen. Je vindt er natuurdomeinen en velden vol bloemen en planten. Een landelijke woning sluit hier dus naadloos bij aan.

Bij SITO Architecten hebben we al heel wat ervaring in het bouwen en renoveren van landelijke woningen. We houden steeds rekening met functionaliteit en ecologie, zonder in te boeten op jouw wensen en stijl. Voor een volledige ontzorging, volgen we jouw project van A tot Z op.

Architect voor een moderne woning

Je hebt een bouwgrond of woning in Wetteren en zoekt een architect voor je woning vorm te geven? Met een modern ontwerp zit je altijd goed. Een moderne woning bouwen of renoveren geeft tal mogelijkheden. Een functionele, unieke woning met blik op de toekomst is wat we nastreven bij modern bouwen.

Als architecten Wetteren bouwden we al een pak moderne woningen en indrukwekkende persoonlijke pareltjes, geheel volgens de huidige BEN-normen. We leiden je met plezier door je bouwproject in Wetteren en staan in voor de planning, architectuur en vormgeving. We werken uitsluitend met de beste aannemers en gaan geen uitdaging uit de weg.

 

Meer weten?

Een duurzame woning in Wetteren op maat van al je wensen is geen droom. Bij SITO Architecten maken we er werk van. We helpen je graag met onze expertise en ervaring, en begeleiden je door het volledige bouw- of renovatieproces.

Wij zijn actief in deze regio’s

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een voorontwerp op maat.

CONTACTEER ONS

  NAAM

  E-MAIL

  ADRES BOUWPLAATS

  PROJECT TYPE
  PROJECT BUDGET

  BERICHT