Architect Gent

Architect Gent modern gezocht?

SITO Architecten Gent is een gespecialiseerd bureau voor het ontwerpen en uitvoeren van duurzame en functionele bouwprojecten in en rond Gent. Ons kantoor in Ninove is zeer goed bereikbaar vanuit Gent en onze realisaties bevinden zich in de ruime omgeving van de stad.

Duurzame bouwoplossing

Architect Gent

Als het gaat om duurzaamheid ben je bij SITO Architecten aan het juiste adres! Wij hebben ons gespecialiseerd in houtskeletbouw. Daardoor kunnen we garanderen dat jouw project in Gent en omgeving aan de strengste duurzaamheidsnormen voldoet. Een bijkomend voordeel is dat bouwen met hout gemiddeld sneller gaat dan traditioneel bouwen.

Maar SITO Architecten Gent kan je eveneens begeleiden bij staalbouw. Deze techniek bestaat al langer in de bouw van kantoren en industriële gebouwen maar omdat staalbouw duurzaam is en een breed gamma aan architecturale mogelijkheden biedt, vindt het gelukkig stilaan de weg naar de residentiële woningbouw. SITO behoort tot één van de architecten in Gent die je bouwproject met staal van A tot Z kan begeleiden.

Natuurlijk hebben we ook meer dan voldoende expertise in traditionele woningbouw. Wij tekenen moderne en duurzame woningen voor ieders budget.

De werkwijze van SITO Architecten Gent

Architect GentEen huis bouwen of renoveren doe je niet elke dag. Daarom ga je best in zee met een ervaren architect om je te behoeden voor onaangename verrassingen onderweg. SITO Architecten Gent begeleidt je door het hele proces, van voorontwerp tot oplevering. Indien je dat wenst nemen we ook de interieurarchitectuur op ons. Zo ben je er zeker van dat je nieuwe woning helemaal aan jouw wensen voldoet.

Bouwaanvraag, aanbestedingen, opvolging, laat het gerust over aan ons. Je staat als bouwheer hoe dan ook al voor voldoende keuzes die je moet maken. En daar adviseren we je bij SITO Architecten graag in.

Meer weten?

Een duurzame BEN woning in de omgeving van Gent? Dankzij SITO Architecten Gent wordt jouw droom realiteit. Wij zijn een jong en dynamisch bureau dat je van A tot Z begeleidt doorheen het hele traject. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over onze diensten voor jouw project. We staan je graag bij met professioneel advies en bezorgen je een ontwerp op maat. Bij ons vind je de architect die bij je past.

CONTACTEER ONS

    NAAM

    E-MAIL

    PROJECT TYPE
    PROJECT BUDGET

    BERICHT