Architectenbureau Gent

Architectenbureau Gent

Bouwen is een stresserende aangelegenheid. Je kijkt uit naar je nieuwe thuis, maar er zijn zo veel dingen die kunnen mislopen. Zoek jij een betrouwbaar architectenbureau in de wijde omgeving van Gent? Iemand die jou adviseert en zelfs het hele bouwproces voor jou opvolgt? Dan biedt SITO Architecten heel wat gemoedsrust.

Duurzaam architectenbureau Gent

Voor jouw BEN-woning regio Gent wil je een beroep doen op een ervaren architectenbureau. De woningen die wij bouwen voldoen nu al aan de strenge normen die vanaf 2021 worden verplicht.

Bij SITO Architecten zetten we actief in op duurzaamheid. Wij geloven dat het bouwen van een kwaliteitswoning hand in hand moet gaan met ecologie. Deze aanpak vertaalt zich levenslang in een lagere energiefactuur voor jou. Wij gaan echter verder en zetten ons in om het bouwproces zelf ecologischer te maken.

Houtskeletbouw

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een bouwmethode die zowel snel is en een beperkte impact op het milieu heeft? Dan is houtskeletbouw de oplossing voor jou. Door op voorhand onderdelen te bouwen in een atelier, bespaart de aannemer heel wat tijd voor de bouw van jouw woning. Bovendien produceert het bouwproces veel minder bouwafval in vergelijking met andere methodes. Zowel jij als het milieu winnen dus.

Hout is een veelzijdig materiaal dat bijzonder goed isoleert. Ons architectenbureau actief in regio Gent heeft een pak ervaring met houtskeletbouw. We specialiseerden ons in deze bouwtechniek. Net daarom zijn wij jouw ideale partner voor energieneutraal bouwen met houtskelet.

Totaalprojecten in Gent

Kiezen voor SITO-architecten is kiezen voor bouwen zonder stress. Wij overzien het volledige bouwproces, van voorontwerp tot oplevering. Jouw voorkeuren staan hierbij centraal. We zitten uitgebreid samen om de mogelijkheden te bekijken die binnen jouw budget passen. Vervolgens maken we een voorontwerp. We passen dit voorontwerp aan op basis van jouw feedback tot je 100% tevreden bent. We doen dit voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Jij behoudt ook de controle als het gaat over de keuze van een aannemer. Uiteraard kan je hiervoor rekenen op onze expertise en ons netwerk. Door onze jarenlange ervaring kennen wij tal van aannemers die aan onze normen voldoen. Je mag vertrouwen op ons 100% onafhankelijk advies bij de keuze van een aannemer. Met dank aan onze kennis ben je gerust van een correcte prijs en het nodige vakmanschap voor de bouw van jouw woning.

Al onze klanten zijn uniek. Dat geldt evenzeer voor de BEN-woningen die wij bouwen. Ons architectenbureau ontwerpt met jouw input een woning die even bijzonder is als de mensen die erin wonen.

Interieurarchitect Gent

Je woning is pas klaar zodra de binnenkant is afgewerkt. Daarom heeft SITO-Architecten ook interieurarchitecten in huis om ook dat aspect van jouw woning onder handen te kunnen nemen. Ook voor interieurarchitecten in Gent kan je dus bij ons terecht. Wij trekken dezelfde knowhow voor de buitenkant door naar de binnenkant van jouw woning.

Zoek jij een duurzaam architectenbureau in Gent? Kom dan langs voor een gesprek. Ons eigen kantoor vormt een mooi voorbeeld van renovatie en is vlot bereikbaar vanuit Gent. Wij vormden een oude kapel om tot een modern kantoor. Jouw woning zal zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant duurzaam, mooi en functioneel zijn. Neem dus contact op met SITO-Architecten. Dan bouwen we samen aan jouw droom.

CONTACTEER ONS

    NAAM

    E-MAIL

    PROJECT TYPE
    PROJECT BUDGET

    BERICHT