Interieurarchitect Gent

In je huis moet je jezelf helemaal goed voelen. Daarom is het belangrijk dat ook je interieur volledig aan jouw wensen voldoet. Met een SITO interieurarchitecten Gent zorg je voor de inrichting van je woning of kantoor, van A tot Z.

Interieurarchitect in Gent gezocht?

SITO Architecten is een architectenbureau uit de omgeving van Gent dat jouw project begeleidt van concept tot oplevering. Maar we gaan verder dan dat. Je woning is voor ons een totaalproject waarbij we ook het interieur niet uit het oog verliezen.

Daarom werken we met interieurarchitecten die je bijstaan bij het ontwerpen en uitvoeren van de plannen voor de inrichting van je huis. Zoek je een interieurarchitect in Gent? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Waarom een interieurontwerper regio Gent aanspreken?

Interieurarchitect GentKwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid staan voor ons centraal in jouw bouwproject. En dat stopt niet bij de ruwbouw van je nieuwe woning. Ook in het interieur trekken we die lijn door. Het ontwerp van jouw interieur pakken we op dezelfde manier aan.

Samen bekijken we jouw wensen en mogelijkheden. Met die informatie gaat onze interieurarchitect Gent aan de slag. We stellen je een ontwerp voor dat pas goed is als het jouw volledige goedkeuring kreeg. Indien je het wenst gaan wij ook op zoek naar de aannemers die voor jou de werken zullen uitvoeren. Die werken kunnen we uiteraard ook opvolgen.

Onze interieurontwerper Gent zorgt voor een functionele inrichting van je woning. Functionaliteit gaat natuurlijk hand in hand met esthetiek. Je interieur is een afspiegeling van jouw levensstijl. Die kwaliteit willen we vertalen in het design en de materialen die we gebruiken. Daarom zal onze interieurarchitect Gent eerst een uitgebreid gesprek met je hebben.

Niet enkel voor nieuwbouw

SITO Architecten is er niet enkel voor nieuwbouwprojecten. Wij hebben ruime ervaring met renovatie. En ook daar maakt de herinrichting van het interieur een belangrijk onderdeel uit van het totale project. Onze interieurontwerper creëert een moderne, functionele inrichting waarbij het oorspronkelijke karakter van het pand niet verloren gaat.

Kom zeker eens langs in ons eigen kantoor om te zien hoe we die dialoog tussen oud en nieuw hebben scherp gesteld. Of bekijk onze andere projecten waar we het karakter van de architectuur verwerkt hebben in een strak interieur.

Ben je op zoek naar een interieurarchitect Gent voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject? Wil je de mogelijkheden voor jouw interieur bespreken met onze ontwerpers? Neem vrijblijvend contact op met SITO Architecten voor een kennismakingsgesprek en een eerste ontwerp op maat.

Bekijk onze realisaties

CONTACTEER ONS

    NAAM

    E-MAIL

    PROJECT TYPE
    PROJECT BUDGET

    BERICHT