Wil je een modern woning bouwen? Dan ben je wellicht op zoek naar de geschikte architect. Iemand die op dezelfde golflengte zit, en jouw droombeeld kan vertalen in een realistisch concept en tastbaar huis. Bij SITO Architecten hebben we niet alleen de juiste kennis in huis om het jouwe te bouwen, moderne woningen zijn daarenboven een van onze specialiteiten. Eigentijds, duurzaam en uniek: dat is de combinatie waar wij voor gaan.

Voordelen van een moderne woning

Een nieuwbouw is niet alleen mooi. Wie er vandaag een wil neerpoten, doet dat meestal met twee ogen op de toekomst gericht. De structuur van een moderne woning wordt namelijk steeds vaker vervaardigd uit houtskelet. Deze nieuwe bouwstijl is snel, milieuvriendelijk en energiezuinig.

Daarnaast is een moderne woning vandaag bijna-energie neutraal. BEN-bouwen zit niet meer gewoon in de lift, deze BEN eisen zijn zelfs verplicht! Gelukkig doen wij dit bij SITO al jaren, we verdienden reeds onze BEN-strepen. Daar haal jij natuurlijk profijt uit dankzij een lagere energiefactuur op lange termijn.

Last but not least biedt een modern woning het grote voordeel dat het gericht is op jouw wensen en noden. Zo is een nieuwbouw voorzien op de groei van je gezin.

Wat jij wilt, wat wij doen

Hoe gaat het concreet in zijn werk? Om te beginnen luisteren wij naar jou tijdens een verkennend gesprek. Wat zijn jouw wensen? Dromen? Ideeën? Sommige mensen hebben een zeer concreet plan, terwijl anderen eerder afwachtend zijn. Wij zijn er om jou bij te staan of te sturen in deze zoektocht. Neem alvast een kijkje bij onze gerealiseerde projecten om inspiratie op te doen.

Na dat gesprek gaan wij aan het werk. We maken een compleet voorontwerp. Dit is behoorlijk gedetailleerd en bevat bijvoorbeeld ook gevelaanzichten, grondplannen, doorsnede en 3D-visualisaties.

Vervolgens dienen we een bouwaanvraagdossier in en vragen we nevenstudies aan bij specialisten. Onze jarenlange ervaring maakt dat we hiervoor de juiste mensen weten te contacteren.

Eenmaal de eerste steen gelegd wordt, zijn ook wij degene die het verloop van de bouw nauwlettend in de gaten houden. We zorgen ervoor dat jouw droomhuis er op tijd staat én je verwachtingen overtreft.

Waarom kiezen voor SITO Architecten?

Bij SITO Architecten hebben we heel wat ervaring. We kennen de bouwwereld door en door. Hierdoor weten we wat we doen, zeker wat betreft BEN-bouwen en houtskeletbouw – dus alles wat met moderne woningbouw te maken heeft. Dat betekent ook dat we samenwerken met mensen die we al jaren kennen. Experten in hun veld, betrouwbare specialisten. Zo zijn onze architecten stuk voor stuk deskundigen. Maar ook onze aannemers weten van aanpakken. Bij SITO zit u goed!