BEN bouwen

In tijden van lage rentes is investeren in een BEN woning een slimme keuze. Niet alleen schenk je jezelf een kwaliteitsvolle woning met een aangenaam leefklimaat. Je denkt ook vooruit door te kiezen voor een woning die de tand des tijds zal doorstaan. Een BEN woning zal bijgevolg zijn waarde op de huizenmarkt behouden. Al is de kans klein dat je ooit nog een andere woning wil.

BEN bouwen voor jou en voor de planeet

BEN bouwen is kiezen voor comfort voor jezelf én onze planeet

De woningen die SITO Architecten bouwt zijn Bijna Energie Neutraal. Dit betekent dat onze klanten heel wat besparen op hun toekomstige energiefactuur. De weinige energie die een BEN woning nodig heeft, haalt het uit duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen of een warmtepomp.

Bij SITO Architecten krijgt BEN bouwen al jaren de voorkeur. Wij ontwerpen jouw BEN woning met het zicht op de lange termijn. Jouw woning zal voldoen aan de strengste normen die nu gelden en de normen van de toekomst. Zo zal Europa vanaf 2021 een E-peil lager dan 30 verplichten voor alle nieuwe huizen. Je hoeft hier echter niet op te wachten. Wij helpen jou vandaag al een moderne woning te bouwen die nog beter scoort dan de toekomstige norm.

Wanneer jouw nieuwe woonst klaar is, geniet jij dus van een optimaal geïsoleerde woning, die uitstekend geventileerd wordt en een deel van zijn energiebehoefte uit groene technologieën haalt. Zo is BEN bouwen een keuze voor jouw toekomst en een prettig woonklimaat.

Een BEN woning is goed voor onze planeet

Telkens je een huis bouwt, heb je een impact op ons klimaat en de natuur. SITO architecten doet er vanaf de ontwerpfase alles aan om deze impact zo veel mogelijk te beperken. Een BEN woning laten bouwen doe je dus ook voor onze aarde.

Daarom werken wij graag met Hout. Houtskeletbouw is een duurzame bouwmethode met vele voordelen. Met deze bouwmethode blijft er veel minder bouwafval achter dan bij traditionele bouw. Daarnaast is er veel minder water nodig voor houtskeletbouw. Werken met dit natuurlijke product is bovendien sneller, zorgt voor een uitstekende isolatie en het is bijzonder veelzijdig. Logischerwijs koos SITO Architecten ervoor om zich te specialiseren in deze bouwtechniek. Bekijk gerust onze realisaties voor inspiratie. Je zal merken dat houtskeletbouw veel mogelijkheden biedt.

Maatwerk voor jouw woning van begin tot einde

Onze begeleiding voor BEN bouwen stopt niet bij het ontwerp. Wij zorgen voor een volledige opvolging van jouw project. Wij luisteren naar jou en nemen vervolgens al jouw zorgen weg.

Indien gewenst trekken wij onze inspanningen ook door naar de binnenzijde van jouw woning. Onze interieurarchitecten ontwerpen met oog voor detail jouw perfecte leefomgeving. Je mag rekenen op dezelfde aandacht voor duurzaamheid, esthetiek en functionaliteit als voor de buitenkant van jouw woning.

Is BEN bouwen iets voor jou?

Geloof jij in duurzaamheid zonder compromissen? Dan heb jij een BEN woning nodig. Wij zijn de ideale partner voor BEN bouwen. SITO Architecten is actief in de ruime regio rond Aalst en heeft heel wat tevreden klanten in regio Gent. Neem met ons contact op om te bekijken hoe SITO Architecten jouw droom werkelijkheid maakt.

Bekijk onze realisaties

CONTACTEER ONS

    NAAM

    E-MAIL

    PROJECT TYPE
    PROJECT BUDGET

    BERICHT