Architect moderne woning

Architect moderne woning

 

Wanneer het gaat over het bouwen van een moderne woning is Sito Architecten beslist geen groentje. We realiseerden verschillende projecten waarbij de wensen van de klant vertaald werden naar een huis dat gezien mag worden. Bij ons vind je de architect voor je moderne woning. Wij gaan aan de slag met de nieuwste technieken met oog voor design en functionaliteit.

Architect moderne woningbouw

Moderne woningbouw gaat over meer dan alleen design. Jouw moderne woning architect moet rekening houden met praktische elementen, de omgeving en energieprestatie. Zo bepaalt de vorm van uw huis mee hoe energiezuinig je huis zal zijn. Verder vraagt een moderne woning om hernieuwbare energiebronnen. Sito-Architecten combineert aandacht voor de natuur met design, functionaliteit en de wens van de klant. Onze deskundigheid resulteerde in vele mooie resultaten.

Wij trekken onze expertise als architect moderne woning door naar het interieurJouw thuis zal pas klaar zijn als ook de binnenkant onder handen genomen werd. Door het volledig project op ons te nemen zorgen wij ervoor dat de binnenkant net zo strak is als de buitenkant.

Architect moderne woning Oost-Vlaanderen

Onder andere in Oost-Vlaanderen realiseerden we tal van projecten. We werkten aan vele projecten in de streek rond Aalst, Gent en de Vlaamse Ardennen, maar ook in West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant kan je ontwerpen van Sito Architecten bewonderen.

Vanuit onze centrale ligging in Ninove zijn we vlot bereikbaar voor heel wat Vlamingen. Op minder dan 40 minuten rijden bereiken zowel klanten uit Brussel als Gent ons kantoor. Poten wij binnenkort een moderne woning neer op jouw nieuw aangekochte bouwgrond?

Architect nieuwbouw woning

Voor de keuze van jouw architect moderne woning maak je beter geen overhaaste beslissing. Wij begrijpen dat het juiste design tijd vraagt. Idealiter is jouw huis een spiegel van jouw persoonlijkheid. Bij de bouw van een nieuwbouw woning volgen wij daarom een vast traject.

Als architect van moderne woningen vinden wij dat het belangrijk dat jij betrokken blijft. Jouw visie primeert. Tegelijk nemen wij zo veel mogelijk zorgen weg omtrent administratie en de opvolging van de werken.

Architect bouw met aandacht voor de natuur

Een moderne woning betekent ook aandacht voor klimaat en milieu. Heb je al eens nagedacht over het bouwen van een BEN woning? Sito Architecten heeft tonnen ervaring met het bouwen van dergelijke Bijna Energie Neutrale woningen. Je kiest zelf hoe ver je hierin wilt gaan.

We raden extra investeren in energieprestatie aan. Je beperkt je klimaatimpact en op lange termijn verdien je de investering terug in de vorm van een lagere energiefactuur.

Ben je klaar voor een nieuwe fase in jouw leven? Wij staan alvast klaar om je te begeleiden bij de bouw van jouw nieuwbouwwoning. Zet de eerste stap en neem met ons contact op. Dan vertalen wij jouw wensen in een thuis die echt bij jou past.

Wij zijn actief in deze regio’s

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een voorontwerp op maat.