Architectenbureau

De bouw van een woonst is een grote stap in jouw leven. Je wil niets aan het toeval overlaten Het eindresultaat moet exact zijn wat je voor ogen had of je zou er nog heel lang spijt van kunnen hebben. Alles begint met de keuze voor het juiste architectenbureau. Sito Architecten neemt de tijd om al jouw wensen te overlopen. We bespreken de mogelijkheden en houden daarbij steeds rekening met zowel praktische elementen als de impact op het milieu en klimaat.

Architectenbureau Vlaanderen voor jouw project

Heb jij ze ook al gehoord? Die horrorverhalen over bouwprojecten waar van alles fout loopt? Een huis laten bouwen kan een aangenaam proces zijn, maar het kan evengoed een stressvolle periode zijn. Sito Architecten is een architectenbureau dat niet stopt na de afwerking van de plannen. Wij staan jou bij in het bouwen van jouw nieuwe woning, van begin tot einde.

Wij doen beroep op ons uitgebreide netwerk in de bouwsector om de beste vakmensen te selecteren. Een huis bouwen doe je vaak maar een keer. Je wil dus meteen dat het goed zit. Ken jij zelf een bouwfirma die jouw vertrouwen heeft? Dan staan we open voor jouw suggesties. Ook nadat de aannemer aan de slag gaat blijven wij de vooruitgang van de bouw voor jou opvolgen.

Wil je daarna in één beweging meteen de binnenkant afwerken? Onze interieurarchitecten gaan met dezelfde zorg de binnenkant van jouw woonst ontwerpen. Bij Sito Architecten kan je dus echt terecht voor de volledige realisatie van jouw nieuwe thuis.

Architectenbureau Oost-Vlaanderen met respect

Een woning neerpoten heeft grote gevolgen. Het is bepalend in jouw leven. Helaas valt de impact op het milieu niet te onderschatten. Ons architectenbureau heeft mede daarom de nodige expertise opgebouwd in milieuvriendelijke bouwtechnieken. We zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in houtskeletbouw. Hout is een van de meest duurzame materialen in de bouwsector. Bovendien kiezen wij bewust voor kwaliteitshout van Europese bodem.

Naast de milieu-impact tijdens het bouwproces is er nog jouw energieverbruik achteraf. Weest gerust, we laten jou niet in de kou staan. Jij kiest hoe energiezuinig je wil bouwen. We moedigen energiebewust bouwen aan. Uiteindelijk resulteert dit in een leven lang minder betalen voor verwarming. Om die reden kiezen heel wat klanten zelfs voor energieneutraal bouwen. Als architectenbureau zorgen wij ervoor!

Architectenbureau nieuwbouw én renovatie

Liever een bestaande woning renoveren? Ook dan zit je goed bij Sito Architecten. Wij deinzen niet terug voor een uitdaging. Zo bouwden wij met het nodige respect een kapel om tot ons eigen kantoor. Kiezen voor renovatie zorgt vaak voor een uniek eindresultaat.

Droom jij van jouw ultieme woonst? Een huis dat jouw identiteit weerspiegelt? Kom eens praten met ons. Wij adviseren en begeleiden je gedurende het hele proces. Geen bouwstress, enkel genieten.

CONTACTEER ONS

    NAAM

    E-MAIL

    PROJECT TYPE
    PROJECT BUDGET

    BERICHT